Hoppa till huvudinnehåll

Årets eldsjäl inom studentidrott

– Publicerad den 5 November 2013

John Elf, ordförande för Teknologkårens IF, har blivit utnämnd till årets eldsjäl på Studentidrottsgalan i Uppsala. Teknologkårens IF vann även Sveriges Akademiska Idrottsförbunds pris för den förening som deltagit i flest Student-SM (fyra SM av åtta) under 2012-2013.

Teknologkårens IF startade redan 2008, men höll ganska låg profil fram till hösten 2012 när John Elf drog igång LTH Griparna – ”Sverige smartaste ishockeylag.” Laget har spelat både i Korpen och den nystartade universitetsligan UHL där lag som KTH, Jönköping och Chalmers ingår.


Motiveringen för priset som årets eldsjäl: Årets eldsjäl John Elf valdes till föreningens ordförande i november förra året. Genom sin positiva inställning och kreativa lösningar har han lyckats engagera andra studenter i flera projekt under året. Hans stora ledaregenskaper kommer till uttryck i sättet att coacha. Genom sitt sätt att vara får han personer i sin omgivning att lyckas med sitt arbete. Föreningen har nu en bas att stå på och är redo att växa.